Meer waarde met minder kosten
Het unieke bespaarconcept van Schildersbedrijf Niessen

Vakkundig schilderwerk is meer dan alleen maar schilderen. Er komt veel bij kijken en vooral de uitvoering ervan kost een aardige cent. Dat is dan ook vaak de reden waarom wordt afgezien van professioneel schilderwerk. Duurzame kwaliteit van de vakman kost nu eenmaal veel geld en dat zit niet in ieders portemonnee. Daarbij is kennis van zaken een andere belemmering. Welke verf en kwasten? Welke technieken, wat voor soort tape en welk schuurpapier? En dan nog de apparatuur? Noem maar op!

Laat maar zitten dus!

Maar de kozijnen dienen toch écht hoognodig strak in de verf te worden gezet. Eigenlijk de binnen- en buitendeuren ook en ook de schuifpui is nodig aan onderhoud toe. Het plafond moet trouwens ook nog. Dat ziet er namelijk niet meer uit. En dan die slaapkamer! Om kosten te besparen wil je het eigenlijk allemaal zelf doen, maar behalve de centen wordt ook kennis van materiaal en uitvoering erg gemist.

Maar hoe moeten we nu dan verder?

Natuurlijk is het een utopie om te denken dat je voor vakwerk voor een dubbeltje op de eerste rij kunt zitten. Dat is dan ook zéker niet de boodschap van deze tekst. Maar voor het ontbreken van kennis hebben wij de oplossing. Schildersbedrijf Niessen heeft namelijk een aantrekkelijk antwoord op jouw dure en hoogstaande schilderwerkeisen en lost bovenstaande problemen voor jou op.

Ja, ja! Weer zo’n glad commercieel praatje zeker!

Nee, zeker niet. Sjaak Niessen is mijn naam en ik introduceer simpelweg een uniek schilderconcept. Een werkwijze dus die niemand anders aanbiedt en die ervoor zorgt dat ook jullie huis mooi in de verf komt te staan. Je bent gegarandeerd veel minder geld kwijt en hebt aan het einde van de rit alles goed beschermd in de lak staan. Precies naar wens. Snel, betrouwbaar en lucratief. Je dient wel zelf de handen uit de mouwen te steken. Dat dan weer wel!

Ok, en hoe werkt dat dan precies?

Nou, eigenlijk heel eenvoudig. Het schilder- en lakwerk doe je zelf en dus bespaar je die dure kosten van hoog arbeidsloon volledig uit. De actieve, professionele begeleiding van de werkzaamheden, inclusief de levering van alle benodigde materialen, verzorgt Schildersbedrijf Niessen voor jou. Van advies in verf en kleur tot levering van de verf en van alle denkbare benodigdheden die zorgen voor degelijk verfwerk voor binnen en buiten. Dat is de kern van de zaak en dat bespaart jou gegarandeerd veel geld.

Maar als ik dan veel verf of lak over heb?

Geen probleem! Alle standaard lichte kleuren worden per liter berekend. Je neemt dus alle verf en alle materialen af van Schildersbedrijf Niessen en in ruil daarvoor leveren wij, tegen een kleine vergoeding, professioneel advies en actieve begeleiding. Wij kijken dus altijd over je schouder mee. Zo geef je, ondanks een gebrek aan ervaring en kennis, je huis een enorme kwaliteitsimpuls. Met minder kosten wordt jouw huis dus meer waard. Typisch gevalletje win-win!

Wellicht toch verstandig om maar eens contact opnemen met Schildersbedrijf Sjaak Niessen!