Het bespaarconcept

Uniek concept

Bespaarconcept

Het unieke bespaarconcept van Schildersbedrijf Niessen zorgt voor meer waarde van uw eigendom met minder kosten.

Duurzaamheid

Duurzame kwaliteit

Vakkundig schilderwerk is namelijk meer dan alleen maar schilderen. Er komt veel bij kijken en vooral de uitvoering ervan kost een aardige cent. Dat is dan ook vaak de reden waarom wordt afgezien van professioneel schilderwerk. Duurzame kwaliteit van de vakman kost nu eenmaal veel geld en dat zit niet in ieders portemonnee. Daarbij is kennis van zaken een andere belemmering. Welke verf en kwasten? Welke technieken, wat voor soort tape en welk schuurpapier? En dan nog de apparatuur? Noem maar op! Laat maar zitten dus!

Bespaar

Kostenbesparend

Maar de kozijnen dienen toch écht hoognodig strak in de verf te worden gezet. Eigenlijk de binnen- en buitendeuren ook en ook de schuifpui is nodig aan onderhoud toe. Het plafond moet trouwens ook nog. Dat ziet er namelijk niet meer uit. En dan die slaapkamer! Om kosten te besparen wilt u het eigenlijk allemaal zelf doen, maar behalve de centen wordt ook kennis van materiaal en uitvoering erg gemist. Maar hoe moeten we nu dan verder?

Alternatief

Aantrekkelijk alternatief

Natuurlijk is het een utopie om te denken dat je voor vakwerk voor een dubbeltje op de eerste rij kunt zitten. Dat is dan ook zéker niet de boodschap. Maar voor het ontbreken van kennis hebben wij de oplossing. Schildersbedrijf Niessen heeft namelijk een aantrekkelijk antwoord op uw dure en hoogstaande schilderwerkeisen en lost bovenstaande problemen voor u op.

Schilderconcept

Uniek schilderconcept

Nee, dit is geen glad commercieel praatje. Schildersbedrijf Niessen heeft simpelweg een uniek schilderconcept ontwikkeld dat geen enkel ander schildersbedrijf aanbiedt en dat ervoor zorgt dat ook uw huis mooi in de verf komt te staan. U bent gegarandeerd veel minder geld kwijt en hebt aan het einde van de rit alles goed beschermd in de lak staan. Precies naar wens. Snel, betrouwbaar en lucratief. U dient wel zelf de handen uit de mouwen te steken. Dat dan weer wel!

Kern

Kern van de zaak

Het werkt heel eenvoudig. Het schilder- en lakwerk doet u zelf en dus bespaart u die dure kosten van hoog arbeidsloon volledig uit. De actieve, professionele begeleiding van de werkzaamheden, inclusief de levering van alle benodigde materialen, verzorgt Schildersbedrijf Niessen voor u. Van advies in verf en kleur tot levering van de verf en van alle denkbare benodigdheden die zorgen voor degelijk verfwerk voor binnen en buiten. Dat is de kern van de zaak en dat bespaart u gegarandeerd veel geld.

Kwaliteit

Kwaliteitsimpuls

En als u dan veel verf of lak over heeft, dan is dat geen probleem. Alle standaard lichte kleuren worden namelijk per liter berekend. U neemt dus alle verf en alle materialen af van Schildersbedrijf Niessen en in ruil daarvoor leveren wij, tegen een kleine vergoeding, professioneel advies en actieve begeleiding. Wij kijken dus altijd over uw schouder mee. Zo geeft u, ondanks een gebrek aan ervaring en kennis, uw huis een enorme kwaliteitsimpuls. Met minder kosten wordt uw huis dus meer waard. Typisch gevalletje van win-win!