Over ons

Wie we zijn

“Het werk dat ik bij mijn klanten aflever, is mijn beste reclame. Ook na vele jaren nog!”

Schildersbedrijf Niessen staat bekend om de persoonlijke benadering en het deskundig advies. Tel daar betrokkenheid, korte lijnen en transparantie bij op en u heeft praktisch alle ingrediënten voor een betrouwbare partner voor uw schilderwerk. Daarbij vergeten we bijna het belangrijkste en dat is dat Schildersbedrijf Niessen kwaliteitswerk levert van de bovenste plank. Eerste klasse schilderwerk dus dat wordt uitgevoerd door betrouwbare en representatieve vakmensen met verstand van zaken.

0 +
Blije klanten
0 +
Kleuren verf
0 +
Services
0 +
Kwasten

top kwaliteit

Midden en Hogere segment

Eigenaar Sjaak Niessen van Schildersbedrijf Niessen vertelt in geuren en vooral kleuren over zijn schildersloopbaan. Begonnen als schilder in loondienst in de regio, leerde Sjaak vele klanten en opdrachtgevers kennen. Dat heeft er uiteindelijk tot geleid dat hij na twaalf jaar, in 2002, besloot om als zelfstandige verder te gaan in schilderwerkzaamheden voor het midden en hogere segment.

Onze waarde

Allround schildersbedrijf

Want één aspect van het Schildersbedrijf Niessen moge duidelijk zijn en dat is dat Niessen zich volledig focust op kwalitatief, hoogwaardige werk met daarbij veel aandacht voor vriendelijke service, strakke communicatie en flexibiliteit. Schilderen als allround schildersbedrijf doe je met passie en precisie en dit heeft in de loop der jaren geleid tot een prominente plaats in de schilderswereld van Noord-Limburg.

Kwaliteit

Schildersbedrijf Niessen levert hoogwaardige kwaliteit met passie en precisie. De schilders zijn betrouwbare en representatieve vakmensen.

Duurzaam

Schildersbedrijf Niessen geeft professionele adviezen aan het midden en hogere segment en houdt actief rekening met de ecologische voetafdruk.

Schildersbedrijf Niessen staat met twee voeten stevig in de maatschappij en dat wil zeggen dat maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen met hoofdletters worden geschilderd. Zo tracht ook Schildersbedrijf Niessen actief bij te dragen aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk. Sjaak Niessen is verder actief betrokken bij het regionale verenigingsleven. 

Milieu

Ecologische voetafdruk